Utstyrsliste

Her kommer en liten huskeliste over klær og utstyr som skal være med i barnehagen:

Sover barnet ditt?

Skal det sove ute må du ha en sovevogn (skal vognen stå igjen, står den der på eget ansvar, den står i vognbod som ikke er låsbar). Til vognen bør du ha pose eller dyne tilpasset årstiden, seler og myggnett. Skal barnet sove i spesielle klær (for eksempel tynn ulldress) bør den også bli med.

Ting du  trenger:

• Tøfler

• Bleier/ våtservietter

• Klesskift (minst ett helt skift, gjerne to. Ha gjerne ekstra basisplagg som strømpebukser, sokker og bodyer)

• Yttertøy etter årstiden

• Lue (type etter årstid), eventuell hals og votter/hansker

• Regntøy og støvler (de minste barna som kryper mer enn de går kan med fordel ha regnsokker eller annet mykt fottøy da de ofte krabber ut av støvlene)

• Bleiesalve, kuldekrem og solkrem etter årstid og behov

• Matboks og eventuell drikkeflaske

• Bamse, smokk, koseklut (eller annet overgangsobjekt som gir barnet trøst)

Det som er viktig for de som sover ute er at de har med seg to sett av lue, votter, ullklær eller fleecesett.

Når dere henter barna i barnehagen, se over klærne om de trenger en vask eller tørkes. Se over skoene de kan være våt inni.

HUSK Å MERKE KLÆRNE MED NAVN

Klær som blir borte erstattes ikke av barnehagen.

Nyttige linker:

Merking av klær